Traian Băsescu, discurs la Cotroceni pentru Ziua Naţională: Societatea să nu urmeze rupturile din viaţa politică

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, în discursul de la Cotroceni de Ziua Naţională, că societatea românească nu trebuie să urmeze rupturile din viaţa politică şi că românii nu vor accepta să le fie distruse instituţiile din cauza unor interese politice.

575 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu, discurs la Cotroceni pentru Ziua Naţională: Societatea să nu urmeze rupturile din viaţa politică

Traian Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Şeful statului a susţinut un discurs, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naţionale, în care a spus că această sărbătoare găseşte clasa politică divizată de dispute.

"Societatea românească nu trebuie să urmeze rupturile din viaţa politică", a spus Băsescu.

El a precizat că românii nu vor accepta să le fie distruse instituţiile de dragul unor interese politice.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici