Traian Băsescu: Dragnea nu e la momentul debarcării. Asta va fi mai spre iarnă

Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat, luni seara, la TVR, că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu este ”la momentul debarcării”, nefiind ”maxim epuizat”, apreciind că schimbarea lui din funcţie urmează să se întâmple ”mai spre iarnă”.

4145 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: Dragnea nu e la momentul debarcării. Asta va fi mai spre iarnă

Traian Băsescu: Dragnea nu e la momentul debarcării. Asta va fi mai spre iarnă

”E o luptă teribilă pt putere. Au simţit slăbiciunea şi haita s-a năpustit. În politică lupta pentru putere e nemiloasă, mai ales în momentul în care tu, care eşti în vârful puterii politice, nu simţi să te dai la o parte. (...) Eu am impresia că sunt destul de exagerate veştile cu scrisoarea, cu 30 de preşedinţi de organizaţii... Au şi ei un statut şi nu cred că aşa se poate face o debarcare la PSD”, a declarat Traian Băsescu la TVR, întrebat care este părerea sa despre situaţia din PSD.

El a mai afirmat că Liviu Dragnea ”nu e la momentul debarcării”.

”Asta va fi mai spre iarnă”, a adăugat Băsescu.

În opinia sa, în PSD lupta internă nu este generată de ”principii”, ci din cauza ”teleormanizării puterii politice şi în partid, şi la guvern”, pe toate palierele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici