Traian Băsescu ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei

  • Băsescu: Dacă mi-aş rezolva problemele cu CNSAS pozitiv, nu văd de ce n-aş candida la PMB
  • Băsescu: După ce iese motivarea CNSAS voi face întâmpinare la Înalta Curte
  • Traian Băsescu este acuzat într-un dosar CNSAS de colaborare cu Securitatea
1640 afișări

Traian Băsescu a vorbit, la „Gândurile lui Cristoiu”, despre posibila sa candidatură la Primăria Bucureşti. Fostul preşedinte al României a spus că ar candida dacă proesul cu CNSAS se rezolvă până la algerile locale. Băsescu va face întâmpinare la Înalta Curte imediat ce vine motivarea CNSAS

„Nu pot candida pentru că am un proces cu CNSAS, am pierdut în primă instanţă şi după ce va ieşi motivarea voi face imediat, în termenul legal, întâmpinare la Înalta Curte şi dacă mi-aş rezolva problemele până atunci, pozitiv, nu văd de ce n-aş candida la Primăria Capitalei”, a declarat europarlamentarul PMP.

Traian Băsescu a fost primarul Capitalei în perioada 2000 - 2004, iar după această perioadă a devenit preşedintele României, pentru două mandate consecutiv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici