Traian Băsescu: „Opoziţia” continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE

Fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP, a declarat, miercuri, că „ continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE”, singura acţiune corectă şi necesară fiind însă o moţiune de cenzură.

737 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu: „Opoziţia” continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE

Traian Băsescu: „Opoziţia” continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE

”Moţiune de cenzură, acum! <Opoziţia> continuă să mimeze opoziţia la PSD-ALDE. Moţiune simplă pentru Carmen Dan, efect constituţional zero. Moţiune simplă împotriva ucigaşului de porci Daea, efect constituţional zero. Opoziţia a început procedura de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor pentru a-l putea demite pe Liviu Dragnea, rezultatul va fi zero. Uite aşa ne prefacem a fi în opoziţie când de fapt cea mai mare problemă a ţării este Guvernul Dăncilă”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

El a mai afirmat că singura acţiune ”corectă şi necesară” a opoziţiei este o moţiune de cenzură împotriva guvernului.

”Altfel, totul este o farsă a unor lideri politici gen Ludovic Orban si Dan Barna. Sau poate după revenirea în partid a usl-istului Crin Antonescu PNL-ul a devenit nostalgic şi trăieşte din amintiri... Ce vremuri... Opoziţia trebuie să facă ceva pentru România şi măcar să încerce demiterea Guvernului Dăncilă”, a adăugat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici