Trei senatori îşi anunţă trecerea la UNPR, urmând să activeze în cadrul grupului PSD din Senat

Senatorii Teiu Păunescu (PPDD), Marin Burlea (PNL) şi Mihai Ciprian Rogojan (PMP) au anunţat, marţi, conducerea Senatului, că trec la UNPR, aceştia urmând să activeze în cadrul grupului parlamentar PSD din Senat.

579 afișări
Imaginea articolului Trei senatori îşi anunţă trecerea la UNPR, urmând să activeze în cadrul grupului PSD din Senat

Trei senatori îşi anunţă trecerea la UNPR, urmând să activeze în cadrul grupului PSD din Senat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ce trei şi-ai depus cererile de trecere la UNPR la Biroul Permanent al Senatului, urmând a le citi în plen.

Teiu Paunescu a fost ales senator, din partea PPDD, în circumscripţia electorală 30 Olt, Colegiul uninominal 2, Marin Burlea a fost ales senator PNL în Colegiul uninominal 5 din Circumscripţia electorală 24 Iaşi.

Mihai Ciprian Rogojan a fost ales în Colegiul uninominal 1 din Circumscripţia electorală 26 Maramureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici