Tu ştii pe ce lume trăieşti? Iohannis a mers în Deltă cu Carmen. Adrian Sârbu: „O vizită demnă de Stand Up Comedy”

  • Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat Delta Dunării de Ziua Rezervaţiei Biosferei
  • Preşedintele a venit şi cu o definiţie a Deltei pe care a vrut neapărat să o folosească în discurs.
  • Adrian Sârbu: Vizita domnului Iohannis în Delta Dunării mi se pare o scenă demnă de Stand Up Comedy.
  • Adrian Sârbu: Trebuie să ne aducem aminte că Delta Dunării nu ne aparţine doar nouă, aparţine şi Ucrainei.
1169 afișări
Imaginea articolului Tu ştii pe ce lume trăieşti? Iohannis a mers în Deltă cu Carmen. Adrian Sârbu: „O vizită demnă de Stand Up Comedy”

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat Delta Dunării împreună cu soţia lui, Carmen Iohannis de Ziua Rezervaţiei Biosferei.

Preşedintele a venit şi cu o definiţie a Deltei pe care a vrut neapărat să o folosească în discurs.

Delta Dunării este locul în care trăiesc localnicii şi alţi oameni obişnuiţi, sunt locuri extraordinar de frumoase pe care turiştii nu le văd sau dacă ajung în Deltă merg cu bărci de mare viteză şi în loc să vadă delta, ei alungă delta”, spune Klaus Iohannis.

Adrian Sârbu: „Delta nu e un loc atât de frumos, am fost de multe ori şi cred că singurii care se simt bine acolo sunt cormoranii, cei care o distrug, deci în deltă nu este atât de uşor de trăit, mai ales că acum aşa-zişi turişti poluează masiv.”

„Trebuie să ne aducem aminte că Delta Dunării nu ne aparţine doar nouă, aparţine şi Ucrainei, iar cetăţenii au dragat canalul Bâstroe ca să îşi exporte grăul spre punctele internaţionale deci vizita domnului Iohannis în Delta Dunării mi se pare o scenă demnă de Stand Up Comedy”, a adăugat Adrian Sârbu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici