Tudor Ciuhodaru s-a înscris în Partidul Conservator

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, înscrierea în formaţiune a deputatului independent Tudor Ciuhodaru, în contextul obiectivului formaţiunii convervatoare de a-şi crea propriile grupuri parlamentare.

100 afișări
Imaginea articolului Tudor Ciuhodaru s-a înscris în Partidul Conservator

Tudor Ciuhodaru s-a înscris în Partidul Conservator (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Începând de astăzi PC are un nou membru în persoana domnului Tudor Ciuhodaru, deputat în Parlamentul României şi, în opinia mea, unul din cei mai activi medici din regiunea Moldovei a României", a susţinut Daniel Constantin.

El a menţionat că, din punct de vedere politic sosirea lui Ciuhodaru, care îi este şi prieten, deschide calea pentru două obiective pe care şi le-a asumat pe de-o parte PC, pe de alta opoziţia, care încearcă să se coaguleze în această perioadă.

"Din punctul nostru de vedere, cred că am făcut deja primul pas spre obiectivul pe care ni l-am asumat, acela de a crea grupuri parlamentare proprii până la data de 1 februarie 2011. Din punctul de vedere al opoziţiei, sosirea domnului Ciuhodaru în rândurile noastre, pentru că dânsul vine nu numai în PC, ci se alătură opoziţiei din România, Alianţei de centru-dreapta, dar şi PSD, poate reprezenta primul pas în crearea majorităţii parlamentare de care avem nevoie nu neapărat pentru a schimba acutala putere, ci pentru a reuşi să impelmentăm reforme cu adevărat fiabile pentru România", a spus Constantin.

La rândul său, Tudor Chiuhodaru a spus că simte, dată fiind pregătirea sa de medic de urgenţă, că România are nevoie de "un tratament de urgenţă".

"Formaţiunea mea e de medic de urgenţă şi probabil că acest lucru mă face să recunosc oriunde o urgenţă, chiar şi în politică. Din punctul meu de vedere, România are nevoie de un tratament urgent, pentru că fără un tratament urgent şi corespunzător această ţară devine iresuscitabilă", a spus deputatul.

El a menţionat că "prin cristalizarea unor soluţii sănătoase pentru România", opoziţia poate face multe "lucruri bune", poate veni cu soluţii şi poate asigura "schimbarea în bine" a României.

Întrebat dacă a avut mai multe oferte, Ciuhodaru a replicat: "Eu nu o să neg faptul că am fost contactat de mai multe partide, dar trebuie să ai şi comunicatre, susţinerea poriectelor politice".

El a evitat să menţioneze formaţiunile politice care l-au curtat, menţionând că celelalte oferte nu au corespund ideilor sale şi intereselor cetăţenilor pe care îi reprezintă.

Tudor Ciuhodaru a declarat, vineri seară, pentru corespondentul MEDIAFAX că analizează varianta înscrierii sale într-unul dintre partidele componente ale Alianţei PNL-PC, motivând că multe dintre soluţiile acesteia sunt mai bune decât cele ale guvernării actuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici