Tudor, candidat inedit la o primărie de sector. Obiectivele sale: legalizarea consumului de marijuana şi construirea Catedralei Mântuirii Sectorului 1

  • Tudor-Helmut Schinagel-Costea vrea să se îmbogăţească şi candidează la primăria sectorului 1 Bucureşti
  • Sloganul electoral al lui Tudor, tată a trei copii, este „N-am, dar vreau”
  • Grupul de iniţiativă „N-am, dar vreau” a reuşit să strângă 500 de semnături din cele 2.000 necesare
6957 afișări

De la satiră politică până la a candida la primăria sectorului 1 din Bucureşti sunt doar 2.000 de semnături de strâns. Este istoria lui Tudor-Helmut Schinagel-Costea, care a decis că „nu are, dar vrea” să fie primar.

Nici soţia nu ştie despre ideea neobişnuită, însă este susţinut de gaşca de prieteni să candideze la aceste alegeri locale. Au şi reuşit să adune primele 500 de semnături.

Programul electoral contrastează puternic cu mesajele uniforme şi monotone ale politicienilor clasici. Dacă Tudor ajunge primar la sectorul 1, atunci digitalizarea va însemna Counter-Strike, Red Alert sau SimCity pentru funcţionari, legalizarea marijuanei pentru rezindeţii sectorului, construirea Catedralei Mântuirii Sectorului 1, unde divinitatea principală va fi chiar el.

Sediu grupului de iniţiativă „N-am, dar vreau” este într-un pub. Acolo am ajus şi am surprins o şedinţă a staff-ului de campanie.

„Noi, cetăţeni oneşti şi sănătoşi la cap, noi ştim clar că aceştia (primarii n.r.) ajung într-o zonă unde ei capătă o informaţie, care îi ajută să se îmbogăţească.”, a declarat Alexandru Dumitrescu, purtător de cuvânt al grupului de iniţiativă. 

„Eu vreau să ajung acolo să iau secretul primarilor şi să-l aduc către populaţie, către locuitorii sectorului 1”, a spus la rândul său Tudor-Helmut Schinagel-Costea, candidat „N-am, dar vreau”

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici