Turcan: PDL nu se reduce la grei şi uşori, înseamnă oameni care au muncit şi când partidul avea 7%

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că "PDL nu se reduce la grei şi uşori" şi că se creează impresia că există membri de partid "de mâna întâi şi de mâna a doua", lucru care nu face decât rău partidului.

92 afișări
Imaginea articolului Turcan: PDL nu se reduce la grei şi uşori, înseamnă oameni care au muncit şi când partidul avea 7%

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poeanriu/Mediafax Foto)

"PDL nu se reduce la grei şi uşori, PDL înseamnă oameni care au muncit pentru acest partid şi atunci când avea 7% şi când a fost dat afară de la guvernare de PNL. Se creează impresia că există membri de partid de mâna întâi şi de mâna a doua, lucru care nu face decât şi mai mare rău partidului", a precizat Turcan.

În opinia Ralucăi Turcan, tocmai acum când PDL "se zbate să-şi revină după consecinţa unor grele măsuri de austeritate", trebuie ca democrat-liberalii să aprecieze oamenii "după munca pentru partid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici