Turcan: Ponta continuă zăpăceala din sistemul de învăţământ prin anunţul legat de clasa pregătitoare

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marţi, că Victor Ponta "continuă zăpăceala din sistemul de învăţământ" prin anunţul legat de clasa pregătitoare, ea precizând că premierul arată că "nu are niciun fel de viziune cu privire la învăţământul românesc".

192 afișări
Imaginea articolului Turcan: Ponta continuă zăpăceala din sistemul de învăţământ prin anunţul legat de clasa pregătitoare

Raluca Turcan (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Anunţul făcut de domnul Ponta demonstrează că domnul Ponta nu ştie ce spune. Faptul că Victor Ponta, acum, vorbeşte despre desfiinţarea clasei pregătitoare şi trecerea din nou la grădiniţă demonstrează faptul că Victor Ponta nu înţelege ce se întâmplă la anul cu copiii care doresc să intre în grădiniţă, pentru că nu vor mai avea locuri şi, în acelaşi timp ce se întâmplă cu învăţătorii care conduc acum clasa a IV-a. Nu vor mai avea clasă, pentru că nu va mai veni o nouă generaţie la şcoală. Ce se întâmplă cu mobilierul achiziţionat, ce se întâmplă cu perfecţionarea cadrelor didactice?", a spus Raluca Turcan înainte de şedinţa BPN a PDL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Târgu Jiu, la deschiderea noului an şcolar, că, din punctul lui de vedere, este necesar şi util ca "faimoasa clasă pregătitoare" să funcţioneze de anul viitor în cadrul grădiniţei, nu al şcolii, susţinând că autorităţile "au dat bătăi de cap părinţilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici