Turcescu, către Paleologu: Ia uite unde era gogoaşa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul? / Replica fostului prezidenţiabil PMP

Robert Turcescu, deputat PMP, îl atacă pe Theodor Paleologu, fostul prezidenţiabil al partidului, după ce acesta din urmă a declarat că nu este membru PMP. „Un pic de respect pentru munca tuturor celorlalţi colegi din PMP ai putea să arăţi", i-a replicat Turcescu.

19894 afișări
Imaginea articolului Turcescu, către Paleologu: Ia uite unde era gogoaşa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul? / Replica fostului prezidenţiabil PMP

Turcescu, către Paleologu: Ia uite unde era gogoaşa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul?

„Paleologu dixit, interviu la Cafeneaua Naţiei, pe Prima Tv: "Slavă Domnului, eu nu sint în PMP!". Ia uite unde era gogoaşa înfuriată! Da' ce, micuţule, îţi pute partidul asta care te-a scuturat de praful anonimatului? Nu ti-e, mă, ruşine? Zeci de mii de membri PMP au tras în campania asta pentru tine de le-au sărit ochii din cap şi tu le dai cu flit?", a scris Robert Turcescu, pe Facebook.

„Eu nu ţi-am făcut campanie pentru că acum două luni, la sediul partidului, când te-am auzit că vrei să candidezi INDEPENDENT, doar susţinut de PMP, am intuit exact ce loază eşti. Dar un pic de respect pentru munca tuturor celorlalţi colegi din PMP ai putea să arăţi, măi, gogoaşă înfuriată!", a completat deputatul PMP.

În emisiunea Cafeneaua Naţiei, Paleologu, întrebat dacă va face politică mai departe, a declarat: „Mă voi ocupa de fundaţie în continuare, fundaţia Paleologu face exact ce am spus că voi face ca preşedinte- Educaţie. (...) E de datoria mea să susţin candidaţii PMP la locale şi parlamentare şi introducerea PMP într-o coaliţie mai largă de forţe. Turcescu e problema internă a PMP, să se spele cu el pe cap. Slavă Domnului, nu sunt în PMP şi nu am de gestionat asemenea persoane. A fost constant împotriva candidaturii mele".

Paleologu: Nu „îmi pute” deloc PMP-ul. Turcescu, o problemă de igienă

Fostul prezidenţiabil al PMP, Theodor Paleologu, a reacţionat, miercuri, la criticile deputatului Robert Turcescu. ”Nu <îmi pute> deloc PMP-ul. Turcescu e o problemă internă a PMP-ului, o problemă de igienă”, a scris pe Facebook Paleologu.

„Nu <îmi pute> deloc PMP-ul, aşa cum spune Turcescu. În schimb, poate că "îi pute" partidului un asemenea om. Tocmai asta spuneam ieri la Cafeneaua Naţiei: Turcescu e o problemă internă a PMP-ului şi slavă Domnului că nu trebuie să gestionez eu astfel de persoane. Este, mai exact, o problemă de igienă”, a scris pe Facebook Theordor Paleologu, ca reacţie la criticile lui Robert Turcescu.

 

Taguri:
paleologu,
turcescu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici