Ucraina cere ca Rusia să fie recunoscută ca stat sponsor al terorismului

Ucraina cere ca Rusia să fie recunoscută ca stat sponsor al terorismului. „Este nevoie de o decizie şi este nevoie de ea acum”, spune preşedintele Volodimir Zelenski.

202 afișări
Imaginea articolului Ucraina cere ca Rusia să fie recunoscută ca stat sponsor al terorismului

Volodimir Zelenski a declarat vineri că moartea a zeci de prizonieri într-o închisoare deţinută de Rusia a arătat că ar trebui să existe o recunoaştere legală clară a faptului că Rusia este un stat sponsor al terorismului, notează Reuters.

"Fac apel în special la Statele Unite ale Americii. Este nevoie de o decizie şi este nevoie de ea acum", a declarat el într-un mesaj video la ore târzii din noapte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
zelenski,
rusia,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici