UDMR îl susţine pe Eckstein Kovacs Peter pentru funcţia de Avocat al Poporului/ Kelemen Hunor: „Restul nu contează, criticile”

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că Uniunea îl susţine pe Eckstein Kovacs Peter pentru funcţia de Avocat al Poporului, care a fost „un ministru bun, a fost un candidat extraordinar la Primăria Cluj-Napoca şi un consilier bun pentru Traian Băsescu”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1161 afișări
Imaginea articolului UDMR îl susţine pe Eckstein Kovacs Peter pentru funcţia de Avocat al Poporului/ Kelemen Hunor: „Restul nu contează, criticile”

Kelemen Hunor: UDMR îl susţine pe Eckstein Kovacs Peter pentru funcţia de Avocat al Poporului

Întrebat, joi, la Cluj-Napoca într-o conferinţă de presă care este poziţia UDMR faţă de o eventuală desemnare a lui Eckstein Kovacs Peter la funcţia de Avocat al Poporului, Kelemen Hunor a spus că a fost informat despre această propunere de liderul USR, Dan Barna.

„Dan Barna mi-a zis acest lucru la telefon când am discutat cu el şi mi-a zis că aceasta este propunerea lor şi ce cred eu despre această propunere. Am spus că o vom susţine. Asta este poziţia noastră. Eckstein a fost un ministru bun, a fost un candidat la Primărie (Cluj-Napoca – n.r.) extraordinar, a fost un consilier bun pentru Băsescu, va fi şi un Ombudsman bun, va avea voturile noastre. Restul nu contează, criticile. Îl vom susţine, bineînţeles”, a afirmat Kelemen.

Eckstein Kovacs Peter a fost senator, contracandidat al lui Kelemen Hunor la alegerile pentru funcţia de preşedinte al UDMR dar a pierdut în faţa actualului lider al Uniunii, iar anul trecut a demisionat din UDMR nemulţumit de poziţia formaţiunii faţă de legile justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici