Udrea a rescadenţat pentru 2010 un credit de 3,3 milioane euro de la BRD

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a convenit cu BRD amânarea cu un an, pentru 2010, a scadenţei pentru rambursarea unui credit de 3.297.000 euro contractat în 2007 şi a împrumutat 200.000 lei de la fostul tenisman Dinu Pescariu, potrivit noii delaraţii de avere.

80 afișări
Imaginea articolului Udrea a rescadenţat pentru 2010 un credit de 3,3 milioane euro de la BRD

Udrea a rescadenţat pentru 2010 un credit de 3,3 milioane euro de la BRD

"Am cerut rescadenţarea creditului. Am întreprins acest demers deoarece în contextul economic actual nu sunt sigură ca aş fi putut rambursa împrumutul în condiţiile stabilite iniţial", a declarat pentru MEDIAFAX Elena Udrea.

Ea a menţionat că a angajat creditul pentru cumpărarea unui teren şi că intenţiona să ramburseze împrumutul tot din investiţii imobiliare.

"Am prelungit termenul în speranţa că vom depăşi perioada de criză în domeniul imobiliar şi că îmi voi putea rambursa creditul din profitul investiţiilor pe care le-am făcut cu respectivii bani", a mai spus ministrul Turismului.

Potrivit noii declaraţii de avere, semnată miercuri, 10 iunie, Udrea are înr-un cont deschis în 2007 la Banca Transilvania suma de 14.252 euro, cu 815 euro mai puţin decât la începutul lunii ianuarie.

Ea încasat anul trecut împreună cu soţul său, Dorin Cocoş, suma de 603.500 lei, bani reprezentând dividende de la firmele Dalli International, Clamari Trading, Med Complex, Euro Hoteles.

Pentru activitatea didactică desfăşurată la Universitatea Dimitrie Cantemir, Udrea a primit 15.098 lei. Ministrul Turismului a mai încasat, cumulat, 4.109 lei pentru calitatea de ministru şi deputat, iar cabinetul de avocatură "Elena Udrea" i-a asigurat un venit de 55.920 lei.

Proprietăţile imobiliare, maşina şi bijuteriile au rămas aceleaşi.

Udrea are bijuterii şi ceasuri de 50.000 de euro, un apartament de 60 de metri pătraţi pe Bulevardul Unirii din Bucureşti şi o casă de 169 de metri pătraţi la Pipera, şi împarte cu Dorin Cocoş 16.600 de metri pătraţi de teren în Capitală.

Valoarea impozabilă a apartamentului din Bulevardul Unirii, dobândit în 2003, este de de 136.237 de lei, iar a casei din Pipera, cumpărată un an mai târziu, este de 130.000 de lei. Udrea are şi un autoturism Mercedes, cumpărat în anul 1998.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici