Udrea, aşteptată în 20 august la Comisia parlamentară de anchetă

Comisia parlamentară de anchetă care analizează sumele cheltuite de Ministerul Turismului a decis, miercuri, ca Elena Udrea să fie audiată în 20 august, a anunţat preşedintele comisiei, liberalul Ludovic Orban.

20 afișări
Imaginea articolului Udrea, aşteptată în 20 august la Comisia parlamentară de anchetă

Ministrul Turismului Elena Udrea (Imagine: Liviu Addăscăliţei/Mediafax Foto)

Orban a spus că decizia ca Udrea să fie audiată săptămâna viitoare de Comisia parlamentară de anchetă a fost luată în unanimitate la şedinţa comisiei. El a arătat că îi cere public ministrului Turismului Elena Udrea să dispună trimiterea de către comisie a tuturor documentelor oficiale solicitate de comisia parlamentară de anchetă.

Ludovic Orban a mai spus că membrii comisiei au decis ca săptămâna viitoare, în 18 august, să-l audieze pe preşedintele ANRMAP.

Orban a precizat că membrii comisiei vor avea audieri şi săptămâna aceasta fiind invitaţi la comisie doi directori din Ministerul Turismului, secretarul general al ministerului şi un secretar de stat.

Şedinţa de miercuri a comisiei parlamentare de anchetă în cazul Udrea în care s-a decis data la care va fi audiată ministrul Elena Udrea s-a desfăşurat cu uşile închise, presa neavând acces la lucrări pe motiv că deputaţii discută despre "bucătăria" comisiei.

Până la această şedinţă, preşedintele comisiei Ludovic Orban şi membri ai comisiei evitau să spună dacă o vor invita pe Elena Udrea la audieri, arătând de fiecare dată că ministrul Turismului va fi invitat să vină la şedinţa comisiei parlamentare de anchetă "dacă va fi necesar".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici