Udrea: Cristian Preda avea un scor pentru Bucureşti în marja de eroare, nu l-am putut susţine

Liderul PDL Bucureşti Elena Udrea a declat, sâmbătă, că Cristian Preda nu a putut fi susţinut pentru Bucureşti pentru că scorul său era, în sondaje, în marja de eroare, ea adăugând, pe de altă parte, că rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei care nu susţin în alegeri candidaţii desemnaţi de partid

285 afișări
Imaginea articolului Udrea: Cristian Preda avea un scor pentru Bucureşti în marja de eroare, nu l-am putut susţine

Udrea: Cristian Preda avea un scor pentru Bucureşti în marja de eroare, nu l-am putut susţine (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

"Scorul domnului Preda era undeva în interiorul marjei de eroare, deci nu l-am putut susţine oricât am fi vrut", a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.

Întrebată dacă Preda ar fi avut şanse mai mari la Sectorul 4, Udrea a răspuns că fostul consilier de la Cotroceni a fost ales europarlamentar în colegiul din Sectorul 4.

Ea a menţionat că Preda a colaborat, cu succes, la campania lui Teo Trandafir pentru Parlament, în Sectorul 4. Potrivit lui Udrea, acest fapt dovedeşte că Preda are relaţii bune cu organizaţia Sector 4 şi are o imagine bună în zonă.

Ea a menţionat că Silviu Prigoană era, de departe, cel mai bine clasat în sondajele partidului pentru Bucureşti.

Întrebată cum comentează declaraţiile lui Preda, care a spus că nu îl poate susţine pe Prigoană, Udrea a răspuns că rămâne de văzut ce se va întampla cu cei care nu susţin candidaţii partidului.

"O să vedem ce se va întâmpla dacă reprezentanţi ai partidului nu vor susţine candidaţii PDL în alegeri (...) Până la urmă nu vorbim despre persoane, ci despre a susţine candidaţii partidului", a spus Udrea.

Ea a menţionat că este mai uşor să critici pe blog decât să îţi asumi o candidatură.

Legat de faptul că PDL şi UNPR vor avea candidaţi separaţi la Bucureşti şi pentru sectoare, Udrea a răspuns că acest lucru poate însemna că cele două formaţiuni vor putea alcături mai uşor majorităţi împreună după alegeri.

Ea a mai spus că PDL nu i-a avut ca posibili candidaţi la Bucureşti pe Raed Arafat şi pe Ion Ţiriac.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda afirmă, pe blog, că nu poate susţine candidatura la Bucureşti a lui Silviu Prigoană, menţionând că PDL nu vrea să înveţe din greşeli, şi că s-ar putea ca formaţiunea să înveţe doar din înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici