Udrea: Dacă am fi vrut să continuăm disidenţa, nu candidam şi rămâneam în afara BPN

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la CNC, că decizia susţinătorilor săi de a candida la funcţiile din conducerea partidului demonstrează străduinţa ca echipa PDL să rămână una unită, ea arătând că, dacă s-ar fi dorit continuarea disidenţei, atunci nu s-ar fi depus candidaturi.

426 afișări
Imaginea articolului Udrea: Dacă am fi vrut să continuăm disidenţa, nu candidam şi rămâneam în afara BPN

Udrea: Dacă am fi vrut să continuăm disidenţa, nu candidam şi rămâneam în afara BPN

"Faptul că am decis să suţinem inclusiv candidaţi fie dintre cei care au semnat pe moţiunea mea, fie dintre cei care n-au semnat pe moţiunea mea, dar care vor avea susţinerea nostră astăzi arată tocmai dorinţa noastră de unitate în partid, într-un moment în care, uitaţi, încă mai pleacă colegi din PDL către PNL", a spus Udrea.

Ea a menţionat că nu şi-a pus problema unui raport de forţe în BPN, după votul de sâmbătă, şi a arătat că, dacă s-ar fi dorit continuarea disidenţei, atunci ar fi procedat similar lui Vasile Blaga în 2011, rămânând în afara BPN.

"Nu ne-am pus problema unui raport de forţe în BPN pentru că, dacă am fi vrut să continuăm o dizidenţă în partid sau să ne luptăm în partid, atunci nu candidam, rămâneam în afara BPN şi făceam ce s-a făcut în 2011 când susţinătorii domnului Blaga nu au dorit să intre în BPN", a spus Udrea.

Ea şi-a exprimat speranţa ca noua conducere a partidului, care se va alege sâmbătă în ultima etapă, va face posibilă unitatea partidului şi va reuşi să oprească plecările din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici