Udrea: Elena Băsescu nu şi-a exprimat până acum o intenţie de a candida sub o formă sau alta la PE

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri, întrebată dacă ar susţine candidatura Elenei Băsescu la europarlamentare, că aceasta nu şi-a exprimat deocamdată intenţia de a candida "sub o formă sau alta" pentru un nou mandat şi, când o va face, va vedea.

177 afișări
Imaginea articolului Udrea: Elena Băsescu nu şi-a exprimat până acum o intenţie de a candida sub o formă sau alta la PE

Elena Băsescu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Doamna Băsescu nu şi-a exprimat până acum o intenţie de a candida sub o formă sau alta, după ce vom şti ce doreşte doamna Băsescu să facă mai departe, vă pot răspunde", a spus Elena Udrea, întrebată dacă va susţine candidatura Elenei Băsescu la europarlamentare.

Ea a spus că Elena Băsescu este evaluată ca cel mai activ europarlamentar din România.

"Când doamna Băsescu îşi va exprima intenţia, o să discutăm şi vă vom spune atunci", a adăugat Udrea.

Liderul PMP Eugen Tomac a precizat că lista candidaţilor partidului la europarlamentare va fi stabilită prin alegeri interne, prima condiţie fiind ca aceştia "să nu fi plagiat vreodată".

"Al doilea criteriu este să nu-şi facă chip televizat", a adăugat Elena Udrea.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici