Udrea: Îl provoc pe Iohannis la o confruntare electorală pentru cine e adevăratul candidat al dreptei

Preşedintele PMP Elena Udrea a declarat, vineri, că îl provoacă pe liderul PNL Klaus Iohannis la o confruntare în faţa electoratului pentru a arăta cine este „adevăratul candidat” al dreptei şi al opoziţiei, ea acuzându-i pe Iohannis şi pe premierul Victor Ponta de non-combat.

504 afișări
Imaginea articolului Udrea: Îl provoc pe Iohannis la o confruntare electorală pentru cine e adevăratul candidat al dreptei

Elena Udrea (Imagine: Stefan Sandu/Mediafax Foto)

Îl provoc pe domnul Klaus Iohannis la o confruntare în faţa electoratului pentru a arăta cine e adevăratul candidat al dreptei, adevăratul candidat al opoziţiei. Îl provoc pe domnul Iohannis la această confruntare pentru ca electoratul care nu doreşte ca România să cadă sub ocupaţia PSD să fie informat cu privire la intenţiile celor care pretind că îl reprezintă”, a spus Udrea.

Ea a susţinut că Iohannis „în realitate” nu reprezintă electoratul de opoziţie la PSD aşa cum „în mod fals” pretinde că reprezintă electoratul dreptei şi că, fără structura ACL, Iohannis e „un candidat fără valoare”.

Udrea a arătat că Iohannis şi Ponta nu sunt în competiţie, ci formează de fapt un tandem.

„În această campanie electorală pare că nimic nu se întâmplă. Nu avem competiţie între candidaţi la Preşedinţie. Există o stare de non-combat între primii doi candidaţi, aşa cum îi arată sondajele de opinie astăzi. Domnii VVictor Pontaşi Klaus Iohannis nu sunt în competiţie pentru Preşedinţie, dimpotrivă, formează un tandem”, a spus Udrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici