Udrea, în conferinţa PMP: Traian Băsescu ne-a atras atenţia că este un proiect greu

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi, că "fix înainte" să se înscrie în PMP nu s-a consultat cu preşedintele Traian Băsescu, dar că "în trecut au fost astfel de discuţii", iar preşedintele Băsescu i-a atras atenţia că este un proiect politic greu.

285 afișări
Imaginea articolului Udrea, în conferinţa PMP: Traian Băsescu ne-a atras atenţia că este un proiect greu

Udrea, în conferinţa PMP: Traian Băsescu ne-a atras atenţia că este un proiect greu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Udrea a prezentat, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Eugen Tomac, motivele pentru care a plecat din PDL şi s-a înscris în PMP, ea arătând că "în PDL există un curent care s-a dezis de propria istorie de succes, de propria guvernare, de lucrurile bune care s-au făcut în guvernarea Boc şi, mai grav, s-a dezis de Traian Băsescu".

Elena Udrea a fost întrebată dacă s-a consultat cu preşedintele Traian Băsescu înainte de a se înscrie în PMP.

"Fix înainte să fac această mişcare nu, însă în trecut au fost astfel de discuţii, iar domnul preşedinte Traian Băsescu ne-a atras atenţia că este un proiect greu, că este un proiect în care vii să munceşti şi în care rezultatele depind doar de cât de multă pasiune depui, de cât de determinat eşti şi de cât de multă bunăvoinţă ai, adică exact ceea ce îmi doresc eu să fac în politică, aşa că mi-am spus că acesta e locul meu", a răspuns Elena Udrea.

Udrea a mai fost întrebată dacă îl va invita pe Traian Băsescu în PMP. "În vizită?", a răspuns Udrea, după care a explicat că este greu să spună ce va face preşedintele Traian Băsescu după ce-şi va termina mandatul.

"Mi-e greu să spun acum ce va vrea să facă, ce cred eu că va vrea să facă domnul preşedinte, haide să vedem cum trecem de cele două mari examene, europarlamentarele şi candidatura la Preşedinţie", a precizat Elena Udrea.

Ea a început conferinţa de presă arătând "că se desparte de un partid, dar rămâne într-o echipă".

Udrea a mai spus că în urmă cu 10 ani se alătura unui proiect de dreapta care era condus şi reprezentat la vremea aceea de Traian Băsescu şi de Theodor Stolojan şi că a ales să fie consecventă cu lupta ei politică. De asemenea, Udrea a spus că vocea opoziţiei este în momentul de faţă "vocea lui Traian Băsescu" şi că este nevoie de o forţă politică în stare să se opună USL, arătând că această forţă politică poate fi PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici