Udrea, la reuniunea PDL Bucureşti: Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor

Preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, duminică, la prima şedinţă a fililalei în noua formulă de coordonare, că nu a venit la organizaţie pentru a candida la Primăria Capitalei, precizând că misiunea sa este "recâştigarea încrederii bucureştenilor".

15 afișări
Imaginea articolului Udrea, la reuniunea PDL Bucureşti: Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor

Udrea, la reuniunea PDL Bucureşti: Misiunea mea este să recâştigăm încrederea bucureştenilor (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

"Istoria organizaţiei ne obligă pe toţi cei de aici la performanţă şi cred că este important să se ştie că, personal, nu am venit la organizaţia PDL Bucureşti pentru a candida la Primăria Capitalei. Misiunea mea este să recâştigăm împreună încrederea bucureştenilor şi să facem astfel încât bucureştenii să devină din nou implicaţi în rezolvarea problemelor pe care le avem cu toţii în acest oraş, care creşte de la o zi la alta, aşa cum s-a întâmplat pe vremea lui Traian Băsescu", le-a spus Udrea reprezentanţilor PDL Bucureşti, cărora le-a mulţumit că au venit la această primă întâlnire pe care a solicitat-o.

Udrea a mai spus că este o mare onoare şi o mare responsabilitate pentru ea să ocupe această funcţie, arătând că organizaţia PDL din Bucureşti este cea mai mare a partidului, care a dat de trei ori primarul general la Capitalei şi de două ori preşedintele României.

"Cu timpul, în ultimii ani, am renunţat la modelul Traian Băsescu şi cred că este momentul ca PDL Bucureşti să se reîntoarcă la bucureşteni, să facem politica bucureştenilor împreună cu ei. De aceea, eu cred că avem nevoie să deschidem partidul, cred că de acum încolo nu criteriul vechimii în partid trebuie să fie cel care să stea la baza ascensiunii în PDL Bucureşti, ci cel al proiectelor", a mai spus Elena Udrea.

Organizaţia PDL Bucureşti s-a reunit, duminică, în prima şedinţă de la preluarea funcţiei de preşedinte interimar de către Elena Udrea, noua şefă a filialei fiind prezentă, de altfel, încă din cursul dimineţii, la sediul partidului, unde s-a făcut curăţenie.

PDL Bucureşti s-a reunit în noua formulă de coordonare, la ora 15.00, la sediul partidului din Aleea Modrogan nr. 22, şedinţa fiind condusă de preşedintele interimar Elena Udrea. Aceasta urmează să susţină o conferinţă de presă la finalul întâlnirii, la sediul central al PDL din Aleea Modrogan nr.1.

Elena Udrea a sosit, în jurul orei 11.00, la sediul din Aleea Modrogan 22. Mai multe persoane au făcut curăţenie la sediu, inclusiv pe terasa din curtea imobilului, Elena Udrea dând câteva indicaţii.

La şedinţa PDL Bucureşti participă şi europarlamentarul Cristian Preda, care a precizat că a răspuns inviţiei adresate de Elena Udrea. De asemena, sunt prezenţi la reuniune ministrul Daniel Funeriu, senatorul Anca Boagiu, primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, toţi membri ai organizaţiei.

Reuniunea are loc în curtea interioară a sediului din Aleea Modrogan 22.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a fost desemnată, în 19 iulie, de BPN al PDL, drept preşedinte interimar al organizaţiei partidului din Bucureşti. Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a precizat atunci că s-a luat această decizie urmare a anunţului lui Liviu Negoiţă că nu va candida la preşedinţia filialei Bucureşti a partidului.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat recent că Elena Udrea are "o şansă" în privinţa candidaturii pentru Primăria Capitalei, deşi actualul primar general Sorin Oprescu este "un contracandidat serios pentru oricine".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici