Udrea: Nu am îndoială că Băsescu este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar. CNSAS a luat locul DNA

Elena Udrea a reacţionat după decizia CNSAS de a fi verificat Traian Băsescu şi spune că nu are îndoială că fostul preşedinte este „lucrat” pentru nu a candida pentru europarlamentare, subliniind că nu poate spune cu certitudine, încă, pentru cine este el o ameninţare.

1364 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu am îndoială că Băsescu este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar. CNSAS a luat locul DNA

Udrea: Nu am îndoială că Băsescu este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar. CNSAS a luat locul DNA

„Hmmm... tare chestia asta cu Traian Băsescu “descoperit” de CNSAS fost colaborator al vechii Securităţi, când să primească aviz pentru a candida la europarlamentare. După ce tot CNSAS a spus de patru ori până acum că fostul Preşedinte nu a colaborat cu Securitatea lui Ceauşescu în 2002, 2004, 2006 şi 2014!!! NU AM NICIO ÎNDOIALĂ că Traian Băsescu este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar. Ce încă nu aş spune cu certitudine este CINE îl lucrează? Pentru cine este Traian Băsescu la Bruxelles o piedică sau o ameninţare?”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Potrivit fostului ministru, sunt două variante de întrebare: „1) vor voturile PMP pentru partidele susţinute de nouă Securitate, PNL sau USR-PLUS, că PRO-ROMÂNIA nu e pe acelaşi segment de electorat. 2) chiar pe Traian Băsescu vor să îl oprească să meargă la Bruxelles, “pe persoană fizică” adică, pentru că noua Securitate, (statul paralel), nu şi-ar mai putea face jocurile aşa cum a încercat cu numirea lui Kovesi procuror general european, cu presiunile liderilor europeni asupra Guvernului şi Parlamentului României cu discurs livrat de la Bucureşti, cu CEDO sau mai nou cu CJUE, pentru că este evident că în ultima vreme statul paralel de la Bucureşti a mutat la Bruxelles bătălia cu oponenţii de acasă”.

Elena Udrea spune că CNSAS este noul DNA şi că cei care au un interes îl vor, din nou, scos din joc pe Traian Băsescu.

„Cu experienţa sa de fost Preşedinte şi membru în instituţiile europene timp de 10 ani, cu ascendentul sau asupra liderilor europeni actuali şi cu relaţiile personale pe care le are, jocurile pe care Securitatea vrea să le facă în afară ţării ar fi serios afectate. Concluzionand, eu sunt de aceeaşi părere cu Maestrul Ion Cristoiu că mai nou CNSAS a luat locul DNA că instrument de scoatere din scenă politică a nedoritilor şi că, mai important decât dacă e adevărat sau nu, este să aflăm cine face jocul acesta faţă de Traian Băsescu? Voi cine credeţi că este artizanul “descoperirii” calităţii de colaborator a fostului Preşedinte?”, a mai scris Udrea.

Precizările vin după ce surse din CNSAS au precizat, pentru MEDIAFAX, că, în şedinţa de joi, membrii Colegiului au dispus trimiterea către Secţia de Contencios a Curţii de Apel Bucureşti o acţiune pentru a fi stabilit dacă fostul preşedinte Traian Băsescu a fost sau nu colaborator al Securităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici