Udrea: Nu cred că moţiunea va trece. Eu nu am emoţii în niciun fel de situaţie

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, miercuri, că nu are niciun fel de emoţie în privinţa moţiunii de cenzură a opoziţiei, precizând că nu crede că demersul opoziţiei va avea succes.

150 afișări
Imaginea articolului Udrea: Nu cred că moţiunea va trece. Eu nu am emoţii în niciun fel de situaţie

Udrea: Nu cred că moţiunea va trece. Eu nu am emoţii în niciun fel de situaţie (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)

"Nu am niciun fel de emoţie, eu nu cred că va trece moţiunea, dar nu am niciun fel de emoţii în niciun fel de situaţie", a precizat Elena Udrea, întrebată dacă are emoţii la moţiunea de cenzură care va fi dezbătută vineri în Parlament.

Ea a spus că este firesc ca PDL să aibă discuţii cu premierul Ungureanu permanent arătând că sigur vor fi discuţii în continuare cu premierul şi în legătură cu ziua de vineri şi în legătură cu alte subiecte privind guvernarea.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că USL are, în acest moment, 224 de parlamentari înscrişi în grupurile sale parlamentare, el precizând că toţi vor vota moţiunea de cenzură depusă de opoziţie.

Luni seară, opoziţia putea miza, potrivit situaţiei din Parlament de la acel moment, pe 221 de voturi, din cele 231 de voturi necesare pentru ca moţiunea de cenzură să treacă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici