Udrea: Reforma, azi, în PDL înseamnă să împrospătăm echipa

Secretarul executiv al PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că reforma în PDL înseamnă împrospătarea echipei şi aducerea tuturor celor care vor să se implice, "să dea ceva partidului", astfel încât acesta să fie mai puternic şi mai unit în 2012, fără să cerşească nimănui parteneriate.

21 afișări
Imaginea articolului Udrea: Reforma, azi, în PDL înseamnă să împrospătăm echipa

Udrea: Reforma, azi, în PDL înseamnă să împrospătăm echipa (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Reforma, azi, în PDL înseamnă să împrospătăm echipa, să-i aducem pe toţi cei care vor să se implice, să dea ceva partidului şi pot să o facă, să îi aducem alături de noi şi cred că, în felul acesta, partidul va fi mai puternic şi mai unit în 2012 şi fără să cerşim nimănui parteneriate", a declarat Udrea, în faţa delegaţilor la Consiliul de Coordonare Judeţean al PDL Bistriţa-Năsăud.

Ea a spus că, în opinia sa, mesajul de dreapta al PDL nu implică neapărat un parteneriat cu PNL.

"PDL trebuie să aibă un mesaj pentru dreapta. Dreapta nu înseamnă numai PNL. Dreapta înseamnă parteneriat cu mediul de afaceri, cu societatea civilă, cu Biserica. Drepta nu înseamnă să cerem parteneriat PNL. Vă asigur că, aşa cum toţi am fost de acord, noi suntem pregătiţi să avem un parteneriat echitabil cu toţi cei care cred la fel ca noi în valorile de dreapta", a declarat ea.

Elena Udrea a afirmat că, participând la consilii de coordonare în toată ţara, a observat că PDL "este mobilizat, ştie ce face, ştie ce vrea şi mai ales că este un partid unit, indiferent ce vor să spună unii despre PDL astăzi".

"Sunt unii care caută dezbinarea partidului nostru, dar PDL este o echipă. Când un partid este la guvernare, nu prea mai are timp de viaţa lui internă. De doi ani, mai ales cu misiunea atât de grea ca partid de guvernare, nu prea am avut timp să ne uităm în interiorul partidului. Cine crede că PDL a slăbit trebuie să vină şi să vadă întrunirile noastre", a spus Udrea.

Ea a adăugat că, deşi în sondaje PDL nu stă la fel de bine ca şi în urmă cu doi ani, de trei luni este pe un trend de creştere.

"Acest lucru arată că oamenii au înţeles că această guvernare este responsabilă, reformatoare, face reforme care de 20 de ani nu s-au făcut pentru că nimeni nu a avut nici curajul, nici interesul să le facă. Le face astăzi PDL şi partenerii pe care îi avem la guvernare. Cred că lucrul acesta începe să fie înţeles de oameni, dar ca să fim siguri că, în 2012, PDL va fi, din nou, primul partid de pe scena politică, trebuie să avem curajul să mergem printre oameni şi să le explicăm ceea ce face partidul nostru şi cu siguranţă că oamenii vor înţelege că PDL face ceea ce trebuie şi, din 2011, rezultatele pozitive se vor vedea. Avem timp să ne pregătim să câştigăm alegerile din 2012 şi ce am văzut eu în întâlnirile acestea, din ultima perioadă, îmi oferă convingerea că PDL se remobilizează", a spus ea.

Elena Udrea a subliniat că, în cele 18 luni care au rămas până la primele alegeri din 2012, PDL poate redeveni forţa politică numărul unu a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici