Udrea: Sunt discuţii în PSD că Iliescu l-ar susţine pe Oprescu la prezidenţiale

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a susţinut, miercuri seară, la Realitatea TV, că în PSD sunt discuţii că fostul preşedinte Ion Iliescu l-ar susţine pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, să candideze la alegerile prezidenţiale.

11 afișări
Imaginea articolului Udrea: Sunt discuţii în PSD că Iliescu l-ar susţine pe Oprescu la prezidenţiale

Udrea: Sunt discuţii în PSD că Iliescu l-ar susţine pe Oprescu la prezidenţiale (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

"Sunt discuţii în PSD că domnul Iliescu l-ar susţine pe Oprescu să candideze la prezidenţiale, având în vedere faptul că domnul Geoană nu stă chiar aşa bine în sondaje. (...) Să iasă domnul Geoană din schemă, dacă nu este suficient de bine susţinut de domnul Vanghelie, de domnul Hrebenciuc... Acest scenariu este foarte posibil", a declarat secretarul executiv al PDL.

În opinia sa, Sorin Oprescu se gândeşte la posibilitatea de a candida la scrutinul prezidenţial din toamnă, însă nu are niciun interes să facă prea curând un anunţ în acest sens.

"Domnul Oprescu, în opinia mea, se gândeşte serios la posibilitatea să candideze. Nu cred că îl avantajează să facă vreun tip de anunţ acum, pentru că stă ferit, nu a făcut mare treabă la Bucureşti (...). Nu are niciun interes să iasă de pe acum să îşi anunţe candidatura, pentru că asta ar însemna ca toată lumea să se uite să îi aprecieze activitatea de primar", a mai spus Elena Udrea.

"Este un scenariu care mie mi se pare foarte plauzibil şi care circulă zilele acestea prin rândul colegilor din PSD", a conchis ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici