Uioreanu: Boc să primească premiul "Foarfeca de diamant" pentru tăierile de panglici. Şi Ceauşescu ar fi invidios

Deputatul PNL Horea Uioreanu propune ca premierul Emil Boc să primească premiul "Foarfeca de diamant" pentru ritmul şi numărul festivităţilor de inaugurare a diverselor obiective la care participă şi taie panglica.

193 afișări
Imaginea articolului Uioreanu: Boc să primească premiul "Foarfeca de diamant" pentru tăierile de panglici. Şi Ceauşescu ar fi invidios

Uioreanu: Boc să primească premiul "Foarfeca de diamant" pentru tăierile de panglici. Şi Ceauşescu ar fi invidios (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Horea Uioreanu, numărul inaugurărilor la care a participat Emil Boc şi cel al panglicilor tăiate de acesta "l-ar face invidios până şi pe Nicolae Ceauşescu".

"Pentru ritmul şi numărul festivităţilor la care a participat şi pentru aportul la dezvoltarea economiei, respectiv a sectoarelor de producere a foarfecelor şi a panglicilor, dar şi pentru uşurinţa cu care taie orice, inclusiv veniturile bugetarilor, premierul merită o recompensă. Propun ca lui Emil Boc să-i fie acordat premiul «Foarfeca de diamant» în grad de specialist. Şi poate nu ar fi rău ca ministerul de resort să ia în calcul recunoaşterea tăiatului de panglici ca disciplină sportivă. Numărul inaugurărilor la care a participat şi cel al panglicilor tăiate de acesta l-ar face invidios până şi pe Nicolae Ceauşescu", se arată în documentul citat.

Deputatul liberal a susţinut că agenda publică a lui Emil Boc "se face în funcţie de locul unde se poate tăia o panglică".

"Domnia sa nu precupeţeşte timp şi bani publici şi se deplasează în toate colţurile ţării pentru a inaugura ceva şi a verifica ascuţişul foarfecelor din zonă. Că e vorba despre doi kilometri de drum comunal sau de trei kilometri de centură, premierul îşi face apariţia înconjurat de oamenii săi de încredere, taie panglica, după care începe să vorbească de miliardele alocate investiţiilor şi de răii de liberali care nu au tăiat atâtea panglici câte a tăiat domnia sa", se mai arată în comunicat.

Potrivit lui Uioreanu, ce nu spune "campionul absolut la tăierea panglicilor" este faptul că mai toate festivităţile pe care "supuşii pe linie politică" le organizează pentru el "sunt posibile datorită guvernului liberal".

"Sub conducerea domniei sale nu s-a pornit niciun proiect major de infrastructură. Dimpotrivă, în era Emil Boc lucrările de infrastructură şi-au triplat preţurile sau au rămas în părăsire. Termenele de dare în funcţiune cresc direct proporţional cu costurile, dar premierul continuă să se laude cu marile sale realizări", a arătat Uioreanu, care a adăugat că premierul Emil Boc urmează să inaugureze, sâmbătă, centura de nord a municipiului Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici