Un altfel de bilanţ: PNL a centralizat GAFELE premierului Viorica Dăncilă, la un an de mandat | VIDEO

Liberalii au realizat şi publicat, miercuri pe pagina de Facebook a PNL, un video cu gafele făcute de premierul Viorica Dăncilă, la un an de la preluarea mandatului, precizând că acesta este „adevăratul bilanţ al guvernării Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu”.

1993 afișări
Imaginea articolului Un altfel de bilanţ: PNL a centralizat GAFELE premierului Viorica Dăncilă, la un an de mandat | VIDEO

Un altfel de bilanţ: PNL a centralizat GAFELE premierului Viorica Dăncilă, la un an de mandat | VIDEO

„«Premierul Gafelor» sau «Premierul Dezastru» - aşa ar trebui să intre Viorica Vasilica Dăncilă în cărţile de istorie. Viorica Dăncilă a făcut gafe într-un an de zile cât alţii în 100 de ani. Un asemenea premier este o ruşine pentru România şi trebuie să plece urgent din funcţie pentru că în fiecare zi petrecută la Palatul Victoria distruge şansele românilor la o viaţa decentă şi imaginea României peste tot în lumea civilizată. Clipul de mai jos este adevăratul bilanţ al guvernării Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu, o guvernare de râsul lumii, care nu trebuie să se mai repete niciodată”, precizează liberalii în postarea făcută miercuri pe Facebook.

Cabinetul Dăncilă a primit, pe 29 ianuarie 2018, votul de învestitură în Parlament, iar în aceeaşi zi miniştrii au depus jurământul la Cotroceni. Acesta este al treilea Guvern PSD-ALDE în doi ani de la câştigarea alegerilor parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici