Un deputat a demisionat din PSD Arad după alegerea lui Mihai Fifor la şefia organizaţiei

  • Deputatul Adrian Todor a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PSD Arad, în urma alegerilor din organizaţie.
  • Preşedinte al PSD Arad a fost ales Mihai Fifor.
  • Tudor a declarat că nu se regăseşte în echipă.
721 afișări
Imaginea articolului Un deputat a demisionat din PSD Arad după alegerea lui Mihai Fifor la şefia organizaţiei

Un deputat a demisionat din PSD Arad după alegerea lui Mihai Fifor la şefia organizaţiei

„În urma alegerilor interne din data de 22 februarie, am decis să-mi depun demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PSD Arad. În primul rând, fac parte din echipa deputatului Dorel Căprar, iar principiile care m-au călăuzit în toţi aceşti ani în care am activat în cadrul PSD Arad mă obligă să fiu alături de această echipă, atât la bine, cât şi la rău. Am câştigat împreună atâtea bătălii, avem obligaţia de a fi împreună şi acum, la greu”, declară deputatul PSD Arad Adrian Todor, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

De asemenea, având în vedere candidatura senatorului Mihai Fifor la funcţia de primar al Aradului, Adrian Todor consideră că „e firesc ca în fruntea organizaţiei municipale să fie instalată o persoană care să facă parte din nou a echipă”.

„Eu, personal, nu mă regăsesc în echipa care a câştigat alegerile la nivel de filială şi nu doresc să fiu o piedică în realizarea obiectivului noii conduceri judeţene, de a câştiga Primăria Aradului şi Consiliul Judeţean Arad. Nu în ultimul rând, vreau să-i asigur pe cetăţenii Aradului, atât pe cei care mi-au acordat votul la alegerile parlamentare din 2016, cât şi pe cei care nu m-au votat, că-mi voi face în continuare datoria în Parlamentul României, unde voi activa, ca şi până acum, în grupul PSD din Camera Deputaţilor“, adaugă deputatul PSD Arad Adrian Todor.

Mihai Fifor a fost ales, sâmbătă, la şefia PSD Arad, la conferinţa judeţean de alegeri care a durat şase ore. Deputatul Adrian Todor a anunţat de atunci că va demisiona din funcţia de preşedinte interimar al filialei Arad, pentru că nu se regăseşte în echipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
deputat,
demisie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici