Un deputat cere demisia şefului AFM: Alţii trimit rachete pe Marte / Noi nu suntem în stare să organizam o înscriere online

Deputatul Alexandru Kocsis îi cere demisia preşedintelui AFM, Lóránd-Árpád Fulop, după ce înscrierile în aplicaţia informatică dedicată programului Casa Verde Fotovoltaice au fost suspendate: „În timp ce alţii trimit rachete pe Marte, noi nu suntem în stare să organizam o înscriere online”.

2209 afișări
Imaginea articolului Un deputat cere demisia şefului AFM: Alţii trimit rachete pe Marte / Noi nu suntem în stare să organizam o înscriere online

Un deputat cere demisia şefului AFM: Alţii trimit rachete pe Marte / Noi nu suntem în stare să organizam o înscriere online

Deputatul Forţa Dreptei Alexandru Kocsis îi cere demisia preşedintelui Administraţiei Fondului pentru Mediu, Lóránd-Árpád Fulop, după ce AFM a suspendat înscrierile în aplicaţia informatică dedicată programului Casa Verde Fotovoltaice, din cauza unor problemele de natură tehnică ale aplicaţiei informatice.

„AFM menţionează că dosarele depuse în aplicaţie vor fi anulate. Asta se întâmplă după ce oameni au aşteptat ora 10.00, ora lansării înscrierilor, pentru a fi printre primii care se ȋnscriu, iar acum procedura se va relua de la capăt după repunerea ȋn funcţiune a platformei. Abia acum au anunţat că se va face o simulare pentru înscrierea în platformă, iar dacă totul va merge bine, platforma va fi repornită”, arată Kocsis.

El afirmă că, în astfel de cazuri, simulările trebuie realizate în mod profesionist, înainte de lansare, nu după lansare.

„În timp ce alţii trimit rachete pe Marte, noi nu suntem în stare să organizam o înscriere online”, conchide Kocsis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici