Un deputat PDL i-a desenat un "răspuns" unui lider PSD, pentru că "nu se descurcă cu citirea"

Un deputat PDL de Arad i-a "desenat" un răspuns liderului PSD Arad, Dorel Căprar, pentru că "nu se descurcă cu citirea", răspunsul vizând ţările europene care au luat măsuri de reducere a salariilor în urma crizei economice.

534 afișări
Imaginea articolului Un deputat PDL i-a desenat un "răspuns" unui lider PSD, pentru că "nu se descurcă cu citirea"

Un deputat PDL i-a desenat un "răspuns" unui lider PSD, pentru că "nu se descurcă cu citirea" (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Deputatul PDL de Arad Marius Gondor afirmă, într-un comunicat de presă transmis miercuri, că a decis să îi deseneze liderului PSD Arad "un tablou mai în conformitate cu percepţia dumnealui".

Gondor îşi explică gestul prin faptul că liderul PSD Arad, Dorel Căprar, i-a cerut public, printr-un comunicat, să prezinte lista ţărilor care au redus salariile, social-democratul acuzând în acelaşi comunicat că "politicienii PDL încearcă să se debaraseze de toate relele pe care le-au făcut, printr-un discurs demagogic obositor".

Iniţial, Gondor i-a răspuns lui Căprar că "reducerea salariilor a avut loc în şase state, Cehia, Estonia, Grecia, Irlanda, Italia, Portugalia, în timp ce îngheţarea salariilor s-a realizat în alte patru state, Bulgaria, Polonia, Spania, UK".

Pentru că liderul PSD nu a fost mulţumit, a transmis un alt comunicat, în care îi cere lui Gondor "să mai numere o dată" pentru că el a vrut să afle "în câte ţări au scăzut salariile cu 25%, concomitent cu majorarea TVA cu cinci puncte procentuale".

"Vin din nou în sprijinul domnului Căprar, observând că nu se descurcă cu citirea şi mai ales înţelegerea unui text în limba română. Îi desenez un tablou mai în conformitate cu percepţia dumnealui, având speranţa că aşa va desluşi despre ce este vorba", i-a răspuns deputatul PDL.

Desenul invocat de Gondor este, de fapt, un tabel în care acesta prezintă mai multe ţări şi măsurile de austeritate adoptate.

În final, deputatul se declară "îngrijorat" că liderul PSD Arad, care afirmase anterior că ar putea candida la alegerile generale, "nu va putea să elaboreze proiecte de lege sau să-şi dea votul într-o comisie parlamentară dacă un simplu text transmis mură-n gură nu a fost capabil să priceapă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici