Un fost viceprimar al Timişoarei, Adrian Orza, a murit la vârsta de 54 de ani

Un fost viceprimar al Timişoarei, Adrian Orza, a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a suferit un infarct.

495 afișări
Imaginea articolului Un fost viceprimar al Timişoarei, Adrian Orza, a murit la vârsta de 54 de ani

Un fost viceprimar al Timişoarei, Adrian Orza, a murit la vârsta de 54 de ani

Adrian Orza era unul dintre politicienii cei mai apreciaţi ai Timişoarei. Acesta a murit în casa sa din Şag, vineri.

Orza a fost viceprimar timp de 12 ani, a candidat la Primărie, după care s-a mutat la Şag, unde avea o afacere în agricultură.

Numeroşi politicieni au postat pe reţelele sociale gânduri despre fostul viceprimar.

„Cuvintele sunt de prisos în astfel de momente. Vestea morţii lui Adrian Orza ne-a cutemurat. Un om cu o putere de muncă exemplară, cu principii solide, dedicat Timişoarei şi timişorenilor, fiind 12 ani viceprimar al oraşului nostru, aşa vrem să îl păstrăm în amintirea noastră. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul lui”, a scris Alfred Simonis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
adrian orza,
deces,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici