Un primar USR din judeţul Iaşi anunţă că va candida din partea PNL la următoarele alegeri

Primarul comunei Movileni, Dan Hodoroabă, anunţă, duminică, faptul că la următoarele alegeri locale va candida din partea PNL. El a fost ales iniţial din partea USR.

271 afișări
Imaginea articolului Un primar USR din judeţul Iaşi anunţă că va candida din partea PNL la următoarele alegeri

Un primar USR din judeţul Iaşi anunţă că va candida din partea PNL la următoarele alegeri

PNL Iaşi anunţă că primarul comunei Movileni, Dan Hodoroabă, s-a alăturat echipei PNL Iaşi.

„Am fost şi rămân om de cuvânt. Am promis că atât timp cât ne vor fi sprijinite proiectele mă voi alătura echipei liberale. Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a fost, este şi va rămâne un susţinător al proiectelor şi nevoilor comunei noastre. Da, ma regăsesc în acest proiect politic. Da, îmi doresc sa fiu parte din această echipă. În 2024 îmi doresc sa fiu candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Movileni. Doar aşa putem să dezvoltăm comuna şi să implementăm toate proiectele pe care ni le dorim”, a spus Dan Hodoroabă, primarul comunei Movileni.

Dan Hodoroabă apare într-o fotografie pe Facebook alături de preşedintele PNL Iaşi, Alexandru Muraru, dar şi de preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe.

„Partidul Naţional Liberal este singura formaţiune politică care sprijină în mod real dezvoltarea comunităţilor şi proiectelor locale, în efortul de a reduce cât mai mult discrepanţele dintre mediul rural şi urban. Dan Hodoroabă nu a ales PNL Iaşi pentru simplul fapt că sprijinim proiectele din comuna Movileni deoarece, în realitate, este misiunea noastră să ne aplecăm asupra tuturor cetăţenilor din judeţul Iaşi, indiferent de culoarea politică. A ales filiala noastră pentru că a văzut că doar aici poate găsi colegi care înţeleg acest lucru şi nu marginalizează comunităţi din orgolii politice. Am încredere că această decizie a domnului primar va aduce numai beneficii locuitorilor din comuna Movileni”, a spus preşedintele PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru.

Dan Hodoroabă a fost ales primar din partea USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
primar,
usr,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici