Un senator PSD cere ieşirea partidului de la guvernare

Senatorul de Sălaj Gheorghe Pop (PSD) a declarat că pentru social-democraţi ieşirea de la guvernare ar fi cea mai bună soluţie, atât timp cât "Guvernul este condus de Traian Băsescu", spunând că aceeaşi opinie o au mai mulţi parlamentari social-democraţi.

36 afișări
Imaginea articolului Un senator PSD cere ieşirea partidului de la guvernare

Un senator PSD cere ieşirea partidului de la guvernare

Senatorul PSD de Sălaj Gheorghe Pop a declarat, miercuri, că miniştrii PDL blochează toate fondurile, iar în aceste condiţii PSD nu poate să-şi respecte nicio promisiune din campania electorală.

"Cred că pentru PSD ieşirea de la guvernare ar fi cea mai bună soluţie întrucât noi nu simţim că suntem la guvernare, cât timp Guvernul este condus de Traian Băsescu. Acum ar fi cel mai bun moment să ieşim de la guvernare, nu mai avem ce astepta. Din nefericire, PSD nu poate să-şi respecte nicio promisiune din campania electorală, având în vedere că miniştrii PDL blochează toate fondurile. Suntem mulţi parlamentari PSD care împărţim această opinie ”, a spus Gheorghe Pop.

De asemenea, senatorul PSD de Sălaj s-a arătat nemulţumit de faptul că parlamentarii social-democraţi nu sunt consultaţi în problemele majore ale ţării, deşi în şedinţele de lucru ale coaliţiei ar trebui să se întâmple acest lucru.

"Nu mi se pare firesc să nu fim consultaţi în problemele majore ale ţării. Ar trebui să ni ceară un punct de vedere în şedinţele de lucru ale coaliţiei, dar nu se întâmplă aşa", a spus Gheorghe Pop.

Acesta a declarat că îşi va schimba punctul de vedere doar dacă Guvernul va ieşi de sub influenţa lui Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici