Un senator solicită termoscanner la şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu

  • Senatorul PMP Lucian Iliescu a solicitat Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă să aducă un termoscanner pentru şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu.
  • Investirea Guvernului Cîţu va avea loc joi.
  • Aproape 460 de parlamentari sunt aşteptaţi în plen reunit.
455 afișări
Imaginea articolului Un senator solicită termoscanner la şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu

Termoscanner cerut la şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu

„Doresc să solicit un termoscanner pentru şedinţa de învestire a Guvernului Cîţu, din data de 12 martie anul curent. Ţinând cont de ultimele reglementări ale Comandamentului Situaţiilor de Urgenţă, în care sunt interzise adunări publice cu peste 100 persoane, este necesar montarea unui termoscanner pentru şedinţa de mâine”, a scris Lucian Iliescu, pe Facebook.

Senatorul PMP a solicitat de asemenea limitarea accesului în Palatul Parlamentului, aşa încât intrarea în clădire să se facă pe „o singură intrare pentru parlamentari, personalul auxiliar şi invitaţi”.

„Sper că veţi analiza cu celeritate această solicitare şi veţi da importanţă acestui demers”, a mai scris Lucian Iliescu.

Circa 460 de parlamentari sunt aşteptaţi, joi, în plen reunit, pentru a decide soarta Guvernului Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici