Video Ungureanu: Am votat convins fiind că soarta României depinde de soarta Europei - VIDEO

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că a votat convins fiind că soarta României depinde de soarta Europei, el arătând că toata lumea trebuie să meargă la vot şi să demonstreze ce înseamnă să fii cetăţean într-o ţară din UE.

122 afișări

”În calitate de cetăţean responsabil mi-am execitat astăzi dreptul de vot convins fiind că soarta României depinde de soarta Europei şi că putem cu toţii contribui la binele nostru, dacă ştim să fim europeni. Cred că trebuie să mergem cu toţii la vot şi să demonstrăm ce înseamnă să fii cetăţean într-o ţară a Uniunii Europene”, a declarat Ungureanu după ce a votat.

El şi-a exprimat convingerea că ”un vot înseamnă schimbare în bine”.

”Pentru aceasta am votat, cu nădejde mergem înainte şi cu încredere în tot ceea ce putem face", a mai declarat Ungureanu la alegerile europarlamentare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici