Ungureanu: Aş vrea să îl aud pe Crin Antonescu spunând ce părere are despre gazele de şist

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ar vrea să audă ce părere are despre exploatarea gazelor de şist liderul PNL Crin Antonescu, despre care a spus că "vine ca o virgină fecioară".

356 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Aş vrea să îl aud pe Crin Antonescu spunând ce părere are despre gazele de şist

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Remus Badea/Mediafax Foto)

"Aş vrea să-l aud pe domnul Antonescu, care vine ca o virgină fecioară, ce părere are despre exploatarea gazelor de şist. Nu l-am auzit vreodată pe domnul Antonescu pronunţându-se pe temele strategice ale României. Probabil din trei motive: ori nu cunoaşte, ori nu vrea, ori nu poate. Poate îşi ia în serios rolul de candidat la prezidenţiale", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a criticat pe premierul Victor Ponta pentru că atunci când era în opoziţie s-a pronunţat împotriva exploatării gazelor de şist, iar când a devenit premier şi-a schimbat opinia.

"Exploatarea gazelor de şist este răspunsul la drumul pe care România îl apucă spre est sau spre vest. Sunt convins că domnul Ponta slujea interesele estului în martie şi aprilie anul trecut sau era neinformat, ceea ce este şi mai grav. (...) Domnul Ponta a ajuns printr-un accident prim-ministru al ţării şi din păcate plătim întreaga naţiune costul educaţiei sale ca prim-ministru la Palatul Victoria", a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici