Ungureanu: Băsescu nu l-a lăudat pe Ponta, dar acesta înţelege mai greu umorul

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, consideră că preşedintele Traian Băsescu l-a ironizat pe premierul Victor Ponta, în ultima intervenţie publică, menţionând că "domnul Ponta înţelege mai greu umorul preşedintelui".

661 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Băsescu nu l-a lăudat pe Ponta, dar acesta înţelege mai greu umorul

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Liderul Forţei Civice, senatorul Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Arad, că a zâmbit când l-a auzit pe Traian Băsescu 'lăudându-l pe Ponta" şi că zâmbeşte de fiecare dată când îşi aduce aminte, considerând că declaraţiile din ultima ieşire publică a şefului statului sunt ironii la adresa premierului.

"Când lauzi pe cineva că nu a făcut rău, nu e laudă. Lauzi repetentul că a venit la ore (…) că a venit la extemporal şi a luat nota trei. E o ironie foarte groasă. Ponta înţelege mai greu umorul preşedintelui. Domnul preşedinte nu l-a lăudat, să fie clar, a avut o adresare extrem de ironică la adresa domnului Ponta", a spus Ungureanu.

Liderul FC consideră că "ironia preşedintelui a fost foarte bine direcţionată", dar că "din păcate, e încărcată de dezamăgire profundă" faţă de acţiunile Guvernului.

Senatorul FC a adăugat, referindu-se la Guvern, că acesta este condus de "baronii PSD", iar "Ponta este lăsat doar să explice hotărârile luate de baronii din partid".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, referindu-se la situaţia economică a României, că "nava e la cheu, în port sigur", el mulţumind pentru că s-a ajuns aici guvernelor Boc, Ungureanu şi Ponta.

"Am trăit cu toate cele trei guverne şi încerc să dau fiecăruia ce-i al lui. Guvernul Boc a pus interesul naţional deasupra interesului de partid şi practic şi-a sacrificat voturile pentru a restabili echilibrul macroeconomic al ţării, pentru a da şanse la reluarea dezvoltării, pentru a reda românilor demnitatea. O ţară care împrumută bani de la Fond ca să-şi plătească salariile cu pensiile nu e o ţară cu cea mai bună reputaţie", a afirmat Băsescu.

Şeful statului a adăugat că mulţumeşte şi Guvernului Ungureanu pentru că "nu a afectat parcursul de recuperare şi de recuperare a dezechilibrelor, spunând că acelaşi lucru este valabil şi pentru Guvernul Ponta.

Acesta a mai afirmat că România a ajuns la stadiul la care nu se mai bate pentru supravieţuire.

Traian Băsescu el a ţinut să menţioneze că "cel mai consistent" a mulţumit Guvernului Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici