Ungureanu: Faptul că de un an nu s-a reuşit o listă comună la europarlamentare, gest antipatriotic. PDL are o atitudine izolaţionistă

Preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, a a declarat joi, la o dezbatere a GDS, că faptul că de un an de zile nu s-a reuşit să se ajungă la o listă comună la eurparlamentare din partea dreptei este un gest "antipatriotic", el acuzând PDL de "atitudine profund izolaţionistă".

664 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Faptul că de un an nu s-a reuşit o listă comună la europarlamentare, gest antipatriotic. PDL are o atitudine izolaţionistă

Mihai Razvan Ungurean (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/ Mediafax Foto)

"Felul în care de un an de zile nu s-a reuşit să se ajungă la înţelegere pentru realizarea unei liste comune pentru europarlamentare din partea dreptei este un gest antipatriotic, antinaţional. Este înspăimântător dacă vom avea trei liste la europarlamentare, în cel mai mult caz două liste, PDL având în continuare o atitudine profund izolaţionistă. O asemenea atitudine este profund distructivă", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a mai spus că împreună cu colegii săi de la Forţa Civică susţine o listă de candidaţi pentru europarlamentare a căror biografie personală să fie ireproşabilă, arătând că mai bine merge cu oameni noi şi necunoscuţi decât cu acelaşi nume "care se plimbă în faţa televizorului fără să spună nimic".

"La întrebarea dacă este posibilă o listă unică pentru europarlamentare şi un candidat unic pentru prezidenţiale m-aş fi bucurat să spun «Da», dar astăzi în politică se poate întâmpla orice", a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a mai spus că "izolaţionismul PDL e de natură să avantajeze USL şi că dacă dreapta pierde, atunci acest lucru se va întâmpla nu din cauza USL, ci a dreptei".

La dezbaterea GDS au fost prezenţi alături de Mihai Răzvan Ungureanu, deputatul PDL Elena Udrea, europarlamentarul Cristian Preda, preşedintele PMP, Eugen Tomac şi Teodor Baconschi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici