Ungureanu îi ameninţă pe directorul Monitorului Oficial şi pe secretarul general al Guvernului cu plângeri penale

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că Monitorul Oficial este "folosit ca arma a puterii în războiul cu CC" şi a arătat că dacă se mai întârzie publicarea deciziilor CC, depune plângeri penale împotriva directorului MO şi a secretarului general al Guvernului.

881 afișări
Imaginea articolului Ungureanu îi ameninţă pe directorul Monitorului Oficial şi pe secretarul general al Guvernului cu plângeri penale

Mihai Razvan Ungureanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Monitorul Oficial este folosit în acest moment ca arma puterii în războiul continuu cu Curtea Constituţională. În cazul în care Monitorul Oficial întârzie publicarea hotărâririlor şi a motivărilor Curţii Constituţionale, Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta intenţionează să depună plângeri penale împotriva directorului Monitorul Oficial şi a secretarului general al Guvernului pentru abuz în serviciu contra intereselor publice", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.

El a precizat că Monitorul Oficial reprezintă, în momentul de faţă, una dintre instituţiile esenţiale pentru statulul democraţiei în România.

"Observ că hotărârile Curţii Constituţionale sunt publicate în alt regim de timp decât decizii guvernamentale sau parlamentare. Monitorul Oficial trebuie salvat din mâinile uzurpatorilor. Trebuie să se pronunţe cât mai repede asupra tuturor deciziilor Curţii Constituţionale începând cu decizia privitoare la prezenţa premierului Ponta la Bruxelles la Consiliul European", a adăugat Mihai Răzvan Ungureanu", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici