Ungureanu: Le voi cere miniştrilor competenţă, decenţă, modestie şi disponibilitate pentru dialog

Premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, miercuri, că le va cere viitorilor miniştri competenţă, profesionalism, responsabilitate, decenţă, modestie şi disponibilitate de dialog, astfel încât intenţiile Guvernului să poată fi auzite.

205 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Le voi cere miniştrilor competenţă, decenţă, modestie şi disponibilitate pentru dialog

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

El a spus că propunerea sa de Cabinet este un Guvern foarte tânăr, cu "feţe noi".

"Sunt între ei profesionişti excepţionali, oameni cu care am lucrat", a spus Ungureanu.

El a spus că le va cere viitorilor miniştri "competenţă, profesionalism, responsabilitate, decenţă, modestie şi disponibilitate de dialog, astfel încât intenţiile Guvernului să poată fi auzite peste tot acolo unde există beneficiari între cetăţenii României".

El a mai spus că Guvernul pe care îl propune merită încredere şi este pregătit să dovedească nu doar o schimbare de generaţie politică, ci şi o schimbare de principiu.

Ungureanu a anunţat oficial, la Parlament, componenţa Cabinetului pe care îl propune Legislativului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici