Ungureanu: Lui Crin Antonescu să-i fie ruşine să se uite la portretele Brătienilor

Candidatura lui George Becali din partea PNL este un troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a cărui fantezie politică nu are margini, a declarat, marţi, preşedintele Forţei Civice, M.R. Ungureanu, arătând că, în locul preşedintelui PNL, i-ar fi ruşine să se uite la portretele Brătienilor.

264 afișări
Imaginea articolului Ungureanu: Lui Crin Antonescu să-i fie ruşine să se uite la portretele Brătienilor

Mihai Răzvan Ungureanu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Ungureanu a spus că a aflat cu surprindere despre candidadura lui Becali din partea PNL pentru un mandat de parlamentar şi că priveşte cu tristeţe la felul în care se alterează pe zi ce trece mecanismul, altă dată democratic, prin care conducerea PNL ia decizii.

"Uitându-mă la declaraţiile altor membri proeminenţi ai conducerii PNL îmi dau seama, sunt îndreptăţit să trag concluzia că această candidatură este rezultatul unui troc politic instrumentat de Crin Antonescu, a cărui fantezie politică nu cunoaşte margini", a spus Ungureanu.

El a spus că acest mod de a face politică arată decăderea etică a conducerii PNL. "Îmi pare rău să constat - şi sunt convins că sunt mulţi membri onorabili ai PNL care gândesc ca mine - că acest mod de a face politică ilustrează decăderea etică în care se află conducerea PNL şi prezenţa improprie a lui Crin Antonescu în fruntea singurului partid istoric aflat azi la putere. În locul său, mi-ar fi ruşine să mă uit la portretele Brătienilor", a spus Ungureanu.

Conducerea PNL a decis luni începerea negocierilor pentru un acord politic cu PNG, condus de Gigi Becali şi cu PNŢCD-aripa Ciorbea, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie, a anunţat preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

El a spus că dacă aceste discuţii vor fi finalizate cu succes, iar PNG va susţine candidaţii USL, Becali va trebui să se înscrie într-un partid din USL, pentru a candida.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că George Becali va candida din partea USL într-un colegiu din Sectorul 6, acelaşi în care va candida şi Dan Diaconescu, aliatul PDL, el afirmând că Becali va câştiga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici