Unionistul George Simon şi-a anunţat candidatura la europarlamentare

Preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012, George Simon şi-a anunţat, sâmbătă, candidatura la alegerile europarlamentare. El susţine că accederea în Parlamentul European ”este următorul pas” şi că sloganul său este ”România Mare în Europa”.

382 afișări
Imaginea articolului Unionistul George Simon şi-a anunţat candidatura la europarlamentare

Unionistul George Simon şi-a anunţat candidatura la europarlamentare

”Am 33 de ani şi mare parte din viaţa mea de până acum, am luptat pentru cauzele pe care le-am considerat drepte (...) Am scris peste tot că Basarabia e România, un adevăr care trebuie înţeles de fiecare român. Ne-am gândit care este următorul pas, şi următorul pas este această candidatură a noastră, următorul pas este Parlamentul European, următorul pas este să fim noi soluţia. Încă nu suntem, din păcate, reprezentaţi politic. (...) Ţara noastră este mică şi teritorială. E mică pentru că avem, astăzi, din păcate, conducători mici. Noi vrem ca ţara noastră să fie una mare, a declarat George Simon.

El a mai afirmat că nu are experienţă de politician, dar are ”dorinţa de a învăţa lucrurile pe care nu le stăpâneşte”.

”Nu ştiu să vorbesc ca un politician, şi nici nu-mi doresc să vorbesc ca un politician, despre lucruri pe care nu le cunosc. Vă asigur că am buna credinţă de a le învăţa, dar pornim campania noastră, ”România Mare în Europa” de la lucrurile pe care le stăpânesc şi pe care am expertiză. ”România Mare în Europa ” înseamnă Basarabia unită cu ţara, înseamnă apărarea drepturilor românilor din Harghita şi Covasna, acelor din Timoc şi Cernăuţi, acelor din Bugeac şi Transcarpactica şi până în Peninsula Balcanică (..) O să adăugăm sub egida ”România Mare în Europa” şi alte teme: apărarea capitalului românesc, resursele noastre naturale, pădurile şi munţii noştri”, a mai spus Simion.

Alegerile pentru Parlamentul European vor avea loc la sfârşitul lunii mai. Până în prezent şi-au mai anunţat candidatura, printre alţii, comisarul european Corina Creţu, fostul premier Dacian Cioloş şi fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici