UNPR anunţă că merge la consultări şi afirmă că partidele trebuie să respecte interesul naţional

UNPR anunţă că va participa la întâlnirea organizată, luni, de preşedintele Traian Băsescu, menţionând că îşi manifestă disponibilitatea spre dialog în ceea ce priveşte situaţia politică din România, iar partidele trebuie să aşeze interesul naţional deasupra celui de partid.

316 afișări
Imaginea articolului UNPR anunţă că merge la consultări şi afirmă că partidele trebuie să respecte interesul naţional

UNPR anunţă că merge la consultări şi afirmă că partidele trebuie să respecte interesul naţional

"UNPR va da curs invitaţiei lansate de preşedintele Traian Băsescu şi va participa la discuţiile din data de 6 februarie 2012, fiind reprezentată de preşedinţii Gabriel Oprea, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu. Dialogul cu privire la ratificarea de catre România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară reprezintă o bună ocazie pentru toate forţele politice responsabile să-şi exprime şi să facă dovada angajamentului ferm de a păstra şi consolida pe termen lung stabilitatea economică a ţării", se arată într-un comunicat remis

În ceea ce priveşte situaţia politică din România, UNPR îşi manifestă "disponibilitatea spre dialog, ca unică soluţie de a depăşi dificultăţile de moment".

"Încă de la înfiinţare, UNPR a militat pentru responsabilitate şi stabilitate. Este vital ca România să aibă în continuare pace socială, iar acest lucru nu poate fi realizat decât dacă toate forţele politice înţeleg să aşeze interesul naţional deasupra celui de partid şi înţeleg să pună în aplicare, în mod onest, principiul fundamental al dialogului social", se mai arată în comunicat.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat partidele la consultări, luni, la Palatul Cotroceni, temele fiind ratificarea tratatului privind stabilitatea în UE, precum şi dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici