UNPR: Anunţul lui Piedone demontează minciunile USL privind presiunile asupra aleşilor locali

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, nu a avut nimic de reproşat UNPR, iar răzgândirea acestuia privind candidatura "demontează minciunile USL" despre presiunile exercitate de UNPR asupra aleşilor locali, afirmă un comunicat transmis de UNPR.

240 afișări
Imaginea articolului UNPR: Anunţul lui Piedone demontează minciunile USL privind presiunile asupra aleşilor locali

UNPR: Anunţul lui Piedone demontează minciunile USL privind presiunile asupra aleşilor locali (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Cristian Popescu Piedone a susţinut valorile UNPR şi a promovat imaginea UNPR în ţară şi peste hotare. Primarul Sectorului 4 al Capitalei a participat la acţiunile şi şedinţele UNPR şi nu a avut nimic de reproşat la adresa activităţii partidului sau a conducerii acestuia, nici în spaţiul public, nici în discuţiile interne. Anunţul privind posibila candidatură a domnului Cristian Popescu Piedone din partea USL este înainte de toate un subiect de presă. Din punct de vedere politic, anunţul făcut astăzi (vineri, n.r.) demontează minciunile lansate sistematic de USL potrivit cărora UNPR exercită presiuni asupra aleşilor locali", se afirmă în comunicat.

De asemenea, UNPR apreciază că sinceritatea celor care vin în formaţiune "depinde de la caz la caz",

"Iar faptul că domnul Cristian Popescu Piedone a trecut peste acuzaţiile grave şi mincinoase făcute la adresa lui de către reprezentanţii USL este un aspect pe care, mai devreme sau mai târziu, va trebui să-l lămurească public", precizează UNPR.

Totodată, în comunicat se mai arată că liderii UNPR îşi vor intensifica dialogul cu organizaţiile şi vor lua deciziile care se impun în acest context, astfel încât formaţiunea să-şi îndeplinească obiectivele electorale.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, fost lider PC, dar care îşi anunţase candidatura din partea UNPR în 2012, va candida din partea USL pentru un nou mandat, conform anunţului făcut, vineri, de liderul PSD Victor Ponta.

Şi liderul PC Daniel Constantin a susţinut că Piedone va candida din partea Partidului Conservator.

Anunţul a fost făcut de Victor Ponta şi Daniel Constantin într-o conferinţă de presă la care a luat parte şi primarul Sectorului 4.

"După cum ştiţi, am anunţat mai de mult că PC va avea candidat la Sectorul 4, astăzi îl avem. Nu a fost niciun efort de lungă durată să îl convingem, doar o simplă discuţie cu domnul primar. Nu a fost niciun efort, aşa cum procedează alţii, prin alte mijloace, noi nu avem mijloacele respective", a spus Constantin.

De asemenea, Ponta a afirmat că USL va face tot posibilul să îl apere pe Cristian Popescu Piedone, cât şi pe oricare alt ales local care va candida sub sigla USL, "de orice fel de abuz al instituţiilor statului, de orice fel de presiune şi orice fel de şantaj din partea oricui".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici