Video UPDATE: Cutii goale inscripţionate "promisiuni", descărcate dintr-o basculantă la sediul PSD (VIDEO)

Intrarea în sediul central al PSD a fost blocată, joi dimineaţă, de o basculantă din care s-au descărcat 26 de cutii goale pe care era inscripţionat cuvântul "promisiuni", acţiunea fiind organizată de APD ca protest faţă de blocarea de către PSD a legii votului uninominal în Comisia de cod electoral.

1 afișare

În jurul orei 10.00, o basculantă în care erau încărcate 26 de cutii mari, albe, a blocat intrarea în sediul PSD. Pe basculantă exista o parcată pe care era inscripţionat "Vot uninominal!", "Codul electoral – campania pentru reforma politică". Mai mulţi reprezentanţi ai Asociaţiei Pro Democraţia (APD) au descărcat cele 26 de cutii goale inscripţionate cu cuvântul "promisiuni", blocând astfel intrarea în sediul central al PSD.

Potrivit directorului executiv al Asociaţiei Pro Democraţia, Ana Maria Moşneagu, manifestaţia din faţa sediului PSD reprezintă un protest faţă de tentativele de obstrucţionare a activităţii Comisiei parlamentare pentru elaborarea codului electoral orchestrate de o serie de politicieni PSD.

Manifestaţia de protest a Pro Democraţia a fost organizată sub titlul "Luaţi-vă promisiunile înapoi!", mesajul fiind acela că respectivele "cutii cu promsiuni" ar conţine de fapt promisiunile făcute de-a lungul timpului de reprezentanţii PSD în privinţa votului uninomal.

După aproximativ jumătate de oră, la solicitarea directorului administrativ al PSD, intrarea în sediul central al partidului a fost deblocată, reprezentanţii Pro democraţia mutând cutiile pe gazon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici