Ursula von der Leyen: Este nevoie de o foarte bună comunicare în campania de vaccinare

Este nevoie de o foarte bună comunicare în campania de vaccinare, spune Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, întrebată cum mai poate ajuta Comisia Europeană România, în condiţiile în care este destul de mult în urma mediei europene la vaccinare.

617 afișări
Imaginea articolului Ursula von der Leyen: Este nevoie de o foarte bună comunicare în campania de vaccinare

Ursula von der Leyen: Este nevoie de o foarte bună comunicare în campania de vaccinare

„Vaccinarea este foarte importantă. Eu îi rog toţi să profite de ocazie să se vaccineze. Vaccinarea salvează vieţi, te protejează pe tine, îi protejează pe cei dragi. Noi în Uniunea Europeană suntem foarte norocoşi că am avut acces la vaccinuri şi am avut un avantaj enorm pentru a preveni răspândirea bolii şi a noilor tulpini, aşa că îi rog pe toţi cei care nu s-au vaccinat să facă acest lucru”, a spus Ursula von der Leyen.

Preşedinta Comisiei Europene crede că este de competenţa autorităţilor naţionale felul în care îi convinge pe oameni să se vaccineze: „din experienţa mea spun că este nevoie de o foarte bună comunicare. În Uniunea Europeană avem 73% dintre adulţi vaccinaţi. Impactul virusului nu mai este atât de grav, de negativ, vaccinurile chiar salvează vieţi”.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a spus că România a fost deja ajutată de Comisia Europeană prin faptul că am avut acces la vaccin.

„Sunt mai multe variante în Uniunea Europeană şi la noi se iau în calcul aceste variante pentru a accelera campania de vaccinare. Am văzut că a început să crească numărul persoanelor care se vaccinează”, a spus prim-ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici