USL a anunţat că va reacţiona prin moţiune de cenzură la angajarea răspunderii Guvernului

USL va reacţiona prin depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva proiectelor de lege pentru care Guvernul îşi va anagaja răspunderea şi va ataca legea comasării la Curtea Constituţională.

310 afișări
Imaginea articolului USL a anunţat că va reacţiona prin moţiune de cenzură la angajarea răspunderii Guvernului

USL a anunţat că va reacţiona prin moţiune de cenzură la angajarea răspunderii Guvernului (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut după şedinţa de luni a conducerii Uniunii Social-Liberale.

Guvernul a adoptat, luni, proiectele de legi privind comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare şi promovarea judecătorilor la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) şi a decis să promoveze actele normative prin angajarea răspunderii în Parlament, a anunţat premierul Emil Boc.

Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat, luni, că Birourile Permanente ale celor două Camere vor stabili în cursul acestei zile calendarul pentru angajarea răspunderii Guvernului pe legile privind comasarea alegerilor şi promovarea judecătorilor la ICCJ. Blaga a declarat că în şedinţa coaliţiei s-a decis angajarea răspunderii pe aceste legi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici