USL a demarat o campanie online de strângere de semnături pentru demiterea lui Băsescu

Uniunea Social Liberală a anunţat, duminică, demararea unei campanii online de strângere de semnături pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, prin crearea unui formular online.

4597 afișări
Imaginea articolului USL a demarat o campanie online de strângere de semnături pentru demiterea lui Băsescu

USL a demarat o campanie online de strângere de semnături pentru demiterea lui Băsescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Acesta este primul pas al campaniei, urmând ca el să fie continuat de organizaţii în fiecare localitate din ţară. Românii au ieşit în stradă să arate că nu mai vor să îl accepte ca preşedinte al ţării pe Traian Băsescu. USL vrea o Românie corectă, o Românie a bunului-simţ, iar primul pas este înlăturarea preşedintelui. În prezent, majoritatea parlamentară nu mai reflectă voinţa majorităţii românilor, aşa că aceasta acţiune este singura cale prin care putem pune presiune democratică pe actuala conducere a ţării. Ieşirea din criză se va putea face doar prin schimbarea lui Traian Băsescu şi prin alegeri anticipate parlamentare", se arată într-un comunicat de presă al USL.

Cei care vor să semneze formularul, disponibil la adresa http://uslonline.ro/petitie/, sunt invitaţi să-şi scrie numele, prenumele, oraşul de unde este şi adresa de email.

"USL strânge semnături pentru înlăturarea lui Traian Băsescu! Primul pas - online, alături de cei care deja susţin că Traian Băsescu este principalul vinovat pentru starea României de azi. Înscrie-te pe aceasta listă, iar USL va tine cont de mesajul tău! Nu trebuie să îţi dai toate datele online, pentru că nu este sigur, dar echipele noastre te vor contacta! O Românie corectă, o Românie de bun-simţ începe cu acest pas! Vino alături de noi!", scrie pe pagina de internet care găzduieşte petiţia online.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici