USL a editat afişe cu Băsescu, Boc, Udrea şi Anastase, dar nu are bani să le tipărească

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a prezentat un afiş cu pozele lui Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi Roberta Anastase pe care scrie "Revenim în Parlament doar când pleacă Anastase", el spunând, însă, că USL nu are bani pentru a tipări mai multe astfel de materiale.

1981 afișări
Imaginea articolului USL a editat afişe cu Băsescu, Boc, Udrea şi Anastase, dar nu are bani să le tipărească

USL a editat afişe cu Băsescu, Boc, Udrea şi Anastase, dar nu are bani să le tipărească (Imagine: Cristiana Sabau/Mediafax foto)

Deputatul Emil Radu Moldovan a prezentat, vineri, într-o conferinţă de presă, un afiş cu pozele lui Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea şi Roberta Anastase pe care scrie "Revenim în Parlament doar când pleacă Anastase”, în replică la afişele prezentate, săptămâna trecută, de secretarul general al PDL, Ioan Oltean, cu pozele parlamentarilor USL, numiţi "chiulangii”.

Emil Radu Moldovan a declarat că, spre deosebire de Ioan Oltean, care a avut bani să tipărească afişele, USL nu poate face acest lucru, astfel că le va transmite doar în format electronic publicaţiilor care vor să le publice.

Pe afiş, deasupra fotografiilor lui Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc şi Roberta Anastase scrie "BUBA”, iar pe pozele cu Boc şi Udrea este inscripţionat cuvântul "demis”.

Sub cele patru fotografii scrie "Pe doi i-am gonit! Cu Băsescu şi Anastase noi nu colaborăm!”, iar în dreapta fotografiilor este scris "Protestăm pentru că ei fură 1,2 miliarde de euro pe lună, nu îi ajută pe românii afectaţi de zăpezi dacă nu au votat PDL, au tăiat salariile şi au scumpit totul în România, au desfiinţat spitalele, au îndatorat fiecare român cu peste 5000 de euro! Revenim în Parlament doar când pleacă Anastase! USL continuă protestul parlamentar!”.

Moldovan a adăugat că ar fi putut cere o dispensă de la decizia USL de la nivel naţional ca să fie publicată pe afiş şi fotografia secretarului general al PDL, Ioan Oltean, dar a preferat să nu facă acest lucru.

PDL va distribui în colegiile parlamentarilor opoziţiei afişe cu pozele acestor şi mesajele "El este unul dintre chiulangii!", "Ei fac grevă de lux pe banii tăi!", într-o acţiune de "informare corectă a opiniei publice" în legătură cu greva opoziţiei, anunţa, săptămâna trecută, secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Acesta spunea, într-o conferinţă de presă, că PDL a decis să declanşeze o "acţiune de informare corectă a opiniei publice" privind greva parlamentară şi va distribui materiale în teritoriu pentru ca oamenii să afle că aceia pe care i-au votat sunt "chiulangii".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici