USL Cluj reclamă folosirea maşinilor unor instituţii ale statului în campania electorală

Reprezentanţii USL Cluj reclamă folosirea unor maşini ale instituţiilor statului în campania electorală şi cer instituţiilor să îşi prezinte public numărul de maşini din dotare, numerele de înmatriculare şi culoarea acestora, pentru a evita orice bănuială de implicare în campanie.

233 afișări
Imaginea articolului USL Cluj reclamă folosirea maşinilor unor instituţii ale statului în campania electorală

USL Cluj reclamă folosirea maşinilor unor instituţii ale statului în campania electorală (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"USL cere tuturor instituţiilor statului din judeţul Cluj să-şi prezinte public numărul de maşini din dotare, numerele de înmatriculare şi culoarea acestora pentru a evita orice bănuială de implicare electorală a acestora în campania electorală. Conform mai multor informaţii din judeţul Cluj, dar şi din municipiul Cluj-Napoca, mai multe maşini din dotarea instituţiilor au fost folosite în această perioadă în campania electorală. Solicităm tuturor instituţiilor din Cluj să nu-şi folosească infrastructura în campania electorală având în vedere că o astfel de abordare este ilegală şi imorală", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de USL Cluj şi semnat de preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Candidatul USL la Primăria Cluj-Napoca, Marius Nicoară, arată, în acelaşi comunicat, că îi cere primarului interimar Radu Moisin şi instituţiilor din subordinea sa "să nu folosească bunurile statului în campania electorală".

"Atrag atenţia că toţi coordonatorii de instituţii ce vor tolera astfel de abuzuri vor fi imediat traşi la răspundere. USL consideră că transparenţa şi depolitizarea în actul administrativ trebuie să constituie principii fundamentale în derularea activităţii oricărei instituţii publice", afirmă Nicoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici